facilități curtea domnească

Piscină SPA Domnești

Casele din ansamblul rezidențial Curtea Domnească îmbină elementele tradiționale brâncovenești cu cele moderne, oferind astfel cea mai bună alternativă pentru cei care vor să scape de agitația din Capitală și să se bucure de liniște și aer curat. Distanța de numai 2,5 km față de București face ca drumul Curtea Domnească-București să fie parcurs în aproximativ 20 de minute.
Dacă încă nu v-ați îndrăgostit de Curtea Domnească, vă mai spunem și că acest ansamblu rezidențial beneficiază de toate facilitățile unui cartier ultra-modern. Astfel, au fost amenajate instituții private de învățământ (atât grădiniță, cât și școală), dar și unul dintre cele mai frumoase parcuri din împrejurimi. Accesul în ansamblul rezidențial Curtea Domnească este securizat și supravegheat video, cartierul fiind păzit 24/24, astfel încât să puteți sta liniștiți la orice oră din zi sau noapte.

În ceea ce privește serviciile de care puteți beneficia în acest cartier în stil brâncovenesc restaurat, ne mândrim cu una dintre cele mai apreciate brutării artizanale, cofetării și gelaterii.

Dacă încă nu v-am convins ne puteți vizita oricând, întrucât cartierul Curtea Domnească este la doar 20 de minute distanță față de cartierul Drumul Taberei, Militari și 13 Septembrie.