_piscina_0019

Casele din ansamblul rezidențial Curtea Domnească îmbină elementele tradiționale brâncovenești cu cele moderne, oferind astfel cea mai bună alternativă pentru cei care vor să scape de agitația din Capitală și să se bucure de liniște și aer curat. Distanța de numai 2,5 km față de București face ca drumul Curtea Domnească-București să fie parcurs în aproximativ 20 de minute.

Dacă încă nu v-ați îndrăgostit de Curtea Domnească, vă mai spunem și că acest ansamblu rezidențial beneficiază de toate facilitățile unui cartier ultra-modern. Astfel, au fost amenajate instituții private de învățământ (atât grădiniță, cât și școală), dar și unul dintre cele mai frumoase parcuri din împrejurimi. Accesul în ansamblul rezidențial Curtea Domnească este securizat și supravegheat video, cartierul fiind păzit 24/24, astfel încât să puteți sta liniștiți la orice oră din zi sau noapte.

În ceea ce privește serviciile de care puteți beneficia în acest cartier ultra-modern, v-am vorbit deja despre piscină, SPA, sala de sport, bar și restaurant. Plusăm și cu cea mai apreciată brutărie din România, Vatra Domnești, acolo unde sunt realizate cele mai gustoase preparate de panificație, dar și cele mai delicioase produse de cofetărie-patiserie.

_piscina_0023

Dacă încă nu v-ați convins că ansamblul rezidențial Curtea Domnească este unul dintre cele mai frumoase din România, puteți vizita oricând acest cartier ultra-modern, situat în apropiere de cartierele Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Militari și 13 Septembrie. Având în vedere că drumul poate fi parcurs în 20 de minute, puteți vizita Curtea Domnească și în pauza de masă, pentru a vă convinge la fața locului că un astfel de cartier chiar există în realitate.