Despre noi

Piscină SPA Domnești

Localizare

O adevărată oază de relaxare, piscina Curtea Domnească este situată departe de agitația din Capitală, însă nu și de Bucureștiul în sine, fiind localizată la o distanță de numai 2,5 km de “Micul Paris”. Amenajat într-o zonă naturală și ferit de poluare și zgomot, complexul Curtea Domnească este, cu siguranță, locul perfect pentru a uita, timp de câteva ore, de grijile cotidiene, oferindu-vă un cadru relaxant, de care să vă puteți bucura din plin alături de cei dragi.

Informații generale

În incinta complexului Curtea Domnească, au fost amenajate două piscine: una pentru adulți, una pentru copii. Înconjurată de șezlonguri și baldachine, piscina pentru adulți are dimensiunile 20×10 m și o înălțime de 140 cm, oferind decorul ideal pentru cei care vor să se bucure de razele soarelui și să înoate în voie. Piscina pentru copii are dimensiunile 3×4,5 m și o înălțime de 40 de cm, ceea ce înseamnă că piticii se pot bălăci în voie sub supravegherea părinților. Atenție, Piscina SPA Domnești nu are salvamar, iar copiii sub 16 ani nu au acces la piscină fără acordul și supravegherea unui adult!

BAR / RESTAURANT / BRUTĂRIE / COFETĂRIE / GELATERIE

Barul amenajat în incinta complexului Curtea Domnească poate satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Astfel, clienții se pot răcori cu diverse sortimente de bere, se pot bucura de cocktailuri personalizate sau se pot lăsa învăluiți de aromele celor mai bune vinuri rose. În restaurantul complexului, toți, cu mic cu mare, se pot înfrupta cu cele mai gustoase preparate sau pot încerca o pizza din maia sălbatică pe cât de rapidă, pe atât de savuroasă. De asemenea, avem multe preparate din pește și fructe de mare aduse tocmai din Grecia. Pentru produsele noastre, folosim ingrediente locale ecologice, deorecem suntem adepții unui stil de viață sănătos. Iar, pentru cei mici, am pregătit cele mai delicioase produse de cofetărie și patiserie care îi vor încânta chiar și pe cei mai pofticioși.

PISCINĂ ȘI SALĂ FITNESS

Nu i-am uitat nici pe cei care vor să facă mișcare, așa că, în complexul Curtea Domnească, a fost amenajată și cu o sală de fitness, dotată cu echipamente Salter de ultimă generație, de care se pot folosi atât cei care vor să își tonifieze mușchii, cât și cei care vor să facă exerciții pentru forță și masă musculară.

PLANUL PISCINEI

Rezervările pentru piscină se pot face la numărul de telefon 0749.276.518. Pentru a vă face o idee completă despre piscină, navigați pe harta de mai jos.